Evenimente

Aplicația Fidelity te răsplătește cu puncte duble și premii la cumpărături, iar Tom și Jerry te așteaptă la Iulius Town, în acest weekend 

Dublă distracție la shopping pentru cei mai mari, Tom & Jerry vin să se întâlnească cu cei mici și surprize pentru nostalgici, în acest weekend la Iulius Town Timișoara. Punctele de fidelitate se dublează în perioada 3 – 6 februarie 2022, în portofelul tău virtual by Iulius Mall, iar sesiunea de cumpărături devine mai interesantă ca niciodată.  

RETIM

Știi deja că îți răsplătim fidelitatea prin intermediul aplicației Fidelity by Iulius Mall, care îți returnează 5% din valoarea cumpărăturilor făcute în magazinele tale preferate. Weekend-ul acesta, până duminică, 6 februarie, primești puncte duble la sesiunile de cumpărături și poți câștiga premii pe loc. Cum aduni punctele în aplicația Fidelity?  Mergi cu bonurile la Centru Info și scanează codul unic din aplicația „Fidelity by Iulius Mall”, pe care o poți descărca din App Store sau Google Play, iar 5% din valoarea bonurilor îți intră automat în portofelul virtual. În funcție de pragul de puncte pe care îl atingi, poți primi vouchere la cafenele, restaurante din foodcourt, magazine și cecuri cadou. Află mai multe detalii despre premii, accesând site-ul Iulius Town!

Fidelity by Iulius Mall

Au câștigat șapte premii Oscar, la început se numeau Jasper și Jinx, iar în urma unui concurs și-au primit numele după care îi strigă toți copiii de pe mapamond. Tom și Jerry vin în Iulius Town, sâmbătă și duminică,  5 – 6 februarie, în intervalul orar 12:00 – 14:00 și 17:00 – 20:00. Întâlnirea cu cele mai iubite personaje va avea loc în zona Atrium, demisol. Distracția continuă și în weekend-urile următoare, când vor veni Mickey și Minnie Mouse, Spiderman și Hulk, dar și alte personaje îndrăgite.

Vineri, 4 februarie, cinefilii au parte de o surpriză. Bogdan Apetri, Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu vin de la ora 19:30, în Iulius Mall, la Cinema City, unde va avea loc avanpremiera filmului „Miracol”. Vino și tu să afli povestea personajului Cristina Tofan, dar și detalii din culise!

Pasionații de trecut sunt așteptați și ei în Iulius Town, unde vor putea descoperiri piese de colecție și nu numai. Află poveștile anticarilor, care vor fi prezenți la Iulius Expo, zona de târguri și expoziții de la etajul Iulius Mall, în perioada 4 – 6 februarie 2022!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns