luni, iunie 27, 2022
Evenimente

Asociația Maraiam-Med continuă acțiunile pentru promovarea Banatului. Buziașul, ca destinație turistică!

O nouă acțiunea de promovare a localităților din Banat, inițiată de Asociația Mariam-Med, va avea loc sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 11.00, la Buziaș Ăunctul de întâlnire este platoul Casei de cultură. Reprezentanții asociației vă invită la o discuție privind importanța localității-stațiune pentru turismul din Banat.

Fidelity by Iulius Mall

Terezia Berghe, prim-vice președinte al Asociației Mariam-Med crede că Buziașul este un obiectiv turistic deosebit de important, având în vedere că anul viitor, Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană.

,,Acțiunea de promovare a orașului bănățean Buziaș, inițiată de Asociația Mariam-Med, face parte din Proiectul de promovare  turistică a Banatului de sud, de sud-vest, Banatului Montan și a Clisurii Dunării de Caraș-Severin. Având în vedere că anul viitor, Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană, orașul Buziaș trebuie neapărat trecut pe harta obiectivelor turistice care vor  fi prezentate turiștilor.

Principalele teme prezentate publicului în cadrul evenimentului de sâmbătă 25 iunie sunt următoarele: Pentru ce ar trebui să vină turiștii și nu numai ei la Buziaș ?; Scurt istoric al localității; Colonadele și povestea lor; Apa  minerală și beneficiile ei. Buziașul stațiune balneară; Cultură, teatrul și tezaurul folcloric ; Calea vinului; Program artistic. Invităm pe cei interesați la acest eveniment, sâmbătă 25 iunie, începând cu ora 11.00. Punct de întâlnire, platoul Casei de cultură, Buziaș,, a declarat, Terezia Berghe, prim-vicepreședinte al Asociației Mariam-Med.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns