Evenimente

Asociațiile de proprietari dintr-un oraș din Banat, premiate de Primărie pentru curățenia de primăvară

Pe 15 martie, Primăria Reșița va da startul unei noi ediții a competiției „Reșița Curată – Curățăm și menținem”, adresată asociațiilor de locatari sau de proprietari din municipiu. În total vor fi acordate 13 premii. Potrivit unei Hotărâri de Consiliul Local, premiile sunt în sumă totală de 10.000 de lei, după cum urmează:

RETIM

– trei premii I, în cuantum de 2.000 lei/premiu;
– două premii II de 1.000 lei fiecare;
– trei premii III, în cuantum de 500 lei/premiu
– cinci menţiuni, a câte 100 de lei.

Fidelity by Iulius Mall

La concurs se pot înscrie asociațiile care efectuează lucrări de curățenie și de întreținere pe terenuri ce aparțin domeniului public, aferente imobilelor de locuit, și care fac dovada că nu au datorii la utilități (apă-canal, energie electrică, salubrizare) la data finalizării perioadei de desfășurare a concursului, respectiv 15 mai 2021.

Timp de două luni, în perioada 15 martie-15 mai, la Reșița se va desfășura un amplu program de curățenie și salubrizare la care sunt invitați să participe toți reșițenii care își doresc un oraș curat și civilizat. Campania de curățenie va mai cuprinde și alte activități de salubritate pe raza municipiului, după un program adaptat regulilor dispuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, ce urmează să fie comunicat de Primăria Reșița.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns