Oameni din Banat

Povestea orfanului din Timișoara care vrea să câștige „Românii au talent” ca să deschidă o casă de copii

Printre cele mai mari visuri ale lui Ghintan Ion Mihai este să deschidă o casă de copii, dar una total diferită de cea în care a crescut. Tânărul, care a impresionat o țară întreagă cu versurile lui, are o poveste de viață foarte tristă, arată protv.ro

Distractie pe patine

A fost lăsat la orfelinat când avea nouă luni. De atunci, toată viața lui a fost haos. Nu a rezistat despărțirii de fratele lui, care a fost infiat, și a fugit de la casa de copii pe când avea doar 11 ani.

RETIM

”Am stat trei ani de zile în stradă,(…) noi avem acolo în Timișoara niște țevi, am săpat dedesubt, am pus cartoane, păturici, să nu se simtă umezeala aia,…emană atâta căldură că puteam să stau și în pielea goală în timpul iernii. Iar când era foamea aia, făcea Dumnezeu, că altcineva nu putea să facă, să am mă..să primesc, știi…fără să cer”. În acea perioadă, tănărul spune că a lucrat cu ziua ca muncitor pe șantier.

Școala a fost portița de salvare, care l-a determinat să meargă mai departe și să-și descopere pasiunea pentru muzică.

Profesorii l-au ajutat și l-au ghidat să nu ajungă la cele mai negre vicii. Un profesor de teatru l-a ajutat să ajungă să se dezvolte și pe partea asta, așa că Gim a îndrăznit sa participe la un casting. Așa a ajuns să joace în serialul Hackerville.

Pentru tot binele de care a avut parte în viață, Ion îi mulțumește lui Dumnezeu. ”M-a ajutat Dumnezeu, m-a protejat, că alții sunt mult mai rău”, spune el.

Vezi aici video cu toată povestea lui GIM.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns