Evenimente

Cadoul ideal de Ziua Femeii îl găsești la Târgul de 8 Martie din Iulius Town Timișoara

Luna martie este cea mai frumoasă perioadă în care poți să îți arăți prețuirea și dragostea față de mama, iubita, prietena cea mai bună și față de toate femeile dragi din viața ta. Și pentru că 8 Martie se apropie și cu siguranță te afli în căutarea cadoului perfect care să aducă un zâmbet pe chipul celei dragi, vino la Iulius Town să descoperi o varietate de opțiuni. Poți alege bijuterii deosebite, decorațiuni inedite, cosmetice naturale, produse handmade, genți sau chiar ii tradiționale și pe toate le găsești în cadrul Târgului de 8 Martie, din zona IULIUS EXPO.

RETIM

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un cadou, poți oferi multe momente de încântare. Târgul începe sâmbătă, 5 martie 2022, și aduce în Iulius Town o frântură din eleganța, sensibilitatea și delicatețea doamnelor și domnișoarelor de toate vârstele. Dacă vrei să o alinți de 8 martie, în cadrul târgului găsești o varietate de idei de cadouri, care să o impresioneze.

Fidelity by Iulius Mall

Este pasionată de make-up și este mereu la curent cu ultimele tendințe? Până pe 8 martie, la târgul dedicat doamnelor și domnișoarelor, găsești cosmetice naturale, perfecte pentru un make-up lover. Dacă are o afinitate pentru bijuterii, în Iulius Town ai parte de consiliere gratuită din partea artizanilor prezenți la târg, care te vor ajuta să alegi un cadou special. Totodată, poți să alegi și un accesoriu lucrat manual, cum ar fi o geantă din piele.

În cadrul Târgului de 8 Martie poți descoperi și piese vestimentare tradiționale, care pot deveni cadoul inedit pentru ea. În același timp, dacă ea este mereu preocupată de amenajarea locuinței voastre, poți să îi oferi în dar de 8 martie o decorațiune specială.

Vino în Iulius Town și descoperă produsele create special pentru doamne și domnișoare, la Târgul de 8 Martie!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns