Evenimente

Care sunt afacerile din turismul bănățean, premiate la TopHotel Awards 2021

https://all.accor.com/B4B1

S-au acordat premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.

RETIM

20 de reprezentanți ai industriei au format juriul TopHotel Awards, intr-o ediție specială pentru a onora curajul de a începe și continua investițiile în industria ospitalității, dar și pentru a premia echipele și persoanele care au inspirat și perseverat, având curajul să încerce ceva nou și să se implice într-un mod diferit si pozitiv în perioada ianuarie 2020-mai 2021.

Fidelity by Iulius Mall

Timișoara a avut mai mulți reprezentanți, însă doar doi au obținut premii.

Mercure Timișoara a obținut titlul „Best Investment in Innovation and Technology”, categorie pentru care sunt premiate hotelurile care au reușit în ultimele luni să se adapteze în timp real la mediul online și să se folosească de toate instrumentele digitale pentru a fi aproape și a oferi cele mai bune condiții cliențiilor lor.

Tot Mercure Timisoara a obținut locul al treilea la „Hotel Opening of the Year”, categoria care se adresează hotelurilor noi, inaugurate în perioada ianuarie 2020 – mai 2021. Întregul grup din care face parte Mercure Timișoara, vorbim aici despre Accor Group, s-a clasat pe primul loc la „Exceptional Hospitality Hygiene & Safety Measures”, categoria care premiază acele hoteluri care au oferit și oferă un mediu sigur și curat turiștilor, care operează cu cele mai înalte standarde în domeniul igienizării, respectă practicile de distanțare socială și fizică specifice pandemiei COVID-19.

Cel de-al doilea laureat din Banat este Timișoara Convention Center, care a obținut locul al doilea la „Best Investment in Tourism Industry”, categorie deschisă celor care au văzut potențialul diverselor zone turistice din Romania și au investit în ultimele 18 luni în pensiuni, crame sau alte locații care au contribuit la păstrarea specificului local și oferirea de experiente unice turiștilor. La aceasta categorie nu se încadrează investițiile în hoteluri.

Un alt investitor care are afaceri în Banat, la Herculane, Bacolux Hotels a fost premiat pentru
„Transaction of the Year”, categoria care premieză cele mai îndrăznețe și curajoase tranzacții în domeniul hotelier, făcute în ultimele 18 luni, aici fiind vorba despre preluarea Hotel Hefaistos, din Eforie Nord. Tot Bacolux Hotels a fost premiat cu locul I,  pentru „Employer of the Year”, categoria care oferă recunoștere celor mai buni angajatori, în domeniul turismului și ospitalității, care au reușit să își păstreze toți angajații pe perioada pandemiei si/sau au investit în dezvoltarea lor profesională.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns