luni, iunie 14, 2021
Evenimente

500 de abonamente pentru Gărâna Jazz Festival, vândute în timp record

Cele 500 de abonamente, pe care organizatorii Festivalului de Jazz de la Gârâna le-au pus în vânzare joi, 3 iunie, s-au vândut în timp record, deși au costat 450 de lei, pentru toate cele cinci zile de festival.  În aproximativ o oră, pe bilete.ro,  la Gărâna Jazz Festival 2021 apărea deja „sold out”, semn că toate abonamentele puse în vânzare se epuizaseră.

„Dragi prieteni, abonamentele puse în vânzare astăzi pentru Gărâna Jazz Festival 2021 s-au epuizat. Vă mulțumim că veți fi alături de noi la Ediția a XXV-a! Sperăm că autoritățile vor mai stabili o creștere a numărului de persoane care pot participa. Doar în aceste condiții putem suplimenta biletele. Urmăriți-ne anunțurile pe facebook sau instagram. Mulțumim!”, au transmis organizatorii.

La festival participă 1000 de persoane, iar condițiile sunt cele stabilite de actuala legislație în domeniul sanitar.

 Este permisă participarea la festival doar pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).
Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de 2 m între participanți.
Programul concertelor îl găsiți aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns