Evenimente

Bilete suplimentare și vești noi despre programul Gărâna Jazz Festival. Încă un laureat Grammy ajunge în Banat

Bill Laurance

Organizatorii Gărâna Jazz Festival anunță că vor scoate la vânzare sute de bilete, începând de joi, 3 iunie, dar și câteva noutăți în programul festivalului. 

Distractie pe patine

Dacă vreți să ajungeți, anul acesta la Festivalul de Jazz de la Gărâna, trebuie să fiți pe fază, pentru că biletele se vând foarte repede.

RETIM

„Ne bucurăm împreună cu voi de vestea relaxării condițiilor de desfășurare a evenimentelor culturale în aer liber. Dorim să avem un public numeros alături de noi, la cea de-a XXV-a Ediție Gărâna Jazz Festival. Cum autoritățile permit desfășurarea concertelor în aer liber cu 1000 de participanți, respectând anumite condiții, ne-am hotărât să suplimentăm numărul de abonamente la festival. 500 de bilete vor fi puse în vânzare joi, 3 iunie, pe www.bilete.ro”, au anunțat organizatorii.

Printre muzicienii care au confirmat participarea au apărut nume noi.  Multiplu premiat Grammy, pianistul britanic Bill Laurance va concerta cu trioul său duminică, 11 iulie. Din Franța, “Instrumental Artist Of The Year” la Victoires du Jazz 2020, pianistul Paul Lay va concerta miercuri, 7 iulie.

Concertul Dhafer Youssef – Sounds Of Mirrors se va desfășura vineri, 8 iulie. Vincent Peirani și Émile Parisien nu vor mai concerta anul acesta la festival, urmând să fie programați într-o altă ediție. Programul actualizat și informațiile despre muzicienii invitați le puteți găsi accesând www.garana-jazz.ro, secțiunea Program 2021.

Iată schimbările de ultim moment survenite în program:

? Miercuri, 7 iulie
Paul Lay Trio (Franța)
Trygve Seim – Helsinki Songs (Norvegia, Estonia, Finlanda)
Vasko Atanasovski Quartet (Slovenia)
? Joi, 8 iulie
Gaia Cuatro (Japonia, Argentina)
Dhafer Youssef – Sounds of Mirrors (Tunisia, Italia, Brazilia)
Avishai Cohen Trio (Israel, Azerbaidjan)
? Vineri, 9 iulie
Francesco Bearzatti Tinissima Quartet (Italia)
Shri & Bugge Quartet (UK/India, Norvegia, România, Israel)
Nils Petter Molvær Band (Norvegia, Suedia)
? Sâmbătă, 10 iulie
Helbock / Jansen / Studnitzky (Austria, Germania)
Mohini Dey w. Gino Banks, Rhythm Shaw, Mark Hartsuch (India, S.U.A)
? Duminică, 11 iulie
VanDerCris (România)
Lars Danielsson Liberetto – Cloudland (Suedia, Franța, U.K.)
Bill Laurance Trio (UK, Lituania)
Condițiile de participare la festival:
1. Este permisă participarea la festival doar pentru: – persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).
2. Purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie, la fel și păstrarea distanței de 2 m între participanți.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns