Evenimente

O incursiune în lumea fabuloasă a marelui coregraf Gigi Căciuleanu, la Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara prezintă marți, 1 iulie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Jungla TéVé, producție a Teatrului Dramaturgilor Români.

RETIM

O incursiune în lumea fabuloasă a marelui coregraf Gigi Căciuleanu, Jungla TéVé este, așa cum spune autorul însuși, „o serie de aventuri dinamice și verbale într-un univers în care cele două personaje (generice), EA și EL, sunt confruntate cu tot soiul de himere. O lume formată de lucruri plasate în echilibru șubred între abstract și concret, între rutina cotidianului și un fantasmagoric suprarealism”.

Fidelity by Iulius Mall

Gigi Căciuleanu, care semnează coregrafia și textul spectacolului, a adus alături de el o echipă impresionantă: Lari Giorgescu și actrița Alina Petrică, actori binecunoscuți publicului FEST-FDR și nu numai, dau formă poveștii spuse de marele coregraf; Adrian Nour semnează muzica spectacolului, iar scenografia aparține Corinei Boboc.

Reprezentația spectacolului Jungla Tévé la Timișoara are loc în cadrul programului „Turneu de vară”, program ce reflectă ambiția Teatrul Național de a impulsiona și de a promova circulația și difuzarea unor spectacole pe texte românești, respectiv spectacole ale unor creatori români excepționali.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns