Locuri din Banat

Castelul de la Săvârșin vă așteaptă și în librării. Povestea domeniului o puteți afla vizitând domeniul

Cartea este scrisă de Principele Radu al României și a apărut la Curtea Veche Publishing. Bogat ilustrată cu fotografii de epocă și actuale, ea este publicată cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârșin, în ziua de 1 iunie 2001, arată Familia Regală a României.

Distractie pe patine

Fotografiile înfățișează domeniul pornind de la istoria lui din secolul al XVII-lea, până în anul 1947. Lor li se adaugă imagini din anii 2001-2021, când castelul a revenit la viață. Fotografiile sunt semnate de Regele Mihai I, de Principesa Sofia, de Daniel Angelescu și de Cristian Coposesc.
Albumul cuprinde, de asemenea, o amplă descriere, în imagini și cuvinte, a celor opt ani în care clădirea istorică a beneficiat de o restaurare complexă și de înaltă calitate profesională. Cartea poate fi achiziționată din librării sau online, la Curtea Veche Ro, Elefant Ro, eMAG și Librarie Net.

În fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, vizitatorii sunt așteptați la Domeniul Regal Săvârșin, între ora 9.00 și ora 18.00. Pot fi vizitate Muzeul Regal al Automobilului, Satul Regal, Magazinul de suveniruri și parcul. Pentru mai multe detalii, accesați “Orarul anual”, de pe https://savarsinregal.ro/

RETIM

Acest orar este valabil pentru perioada 1 mai – 25 iulie 2021.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns