Evenimente

Cei mai titrați trei comedianți ai României vin la Timișoara într-un spectacol de pomină

Trioul din stand up-ul românesc Teo, Vio si Costel pleaca in turneu cu un spectacol in care pun in fața spectatorilor prejudecățile, rutina, gafele din viața fiecăruia, o oglindă în care fiecare se poate analiza relaxat.

Distractie pe patine

“Despre ce vorbim” este un show de stand up comedy care își propune să arate că putem să luăm viața în serios chiar și când glumim, cu condiția să o facem cu inteligență. Considerați unii dintre cei mai buni dintre comedianții români, cu preocupări în zona tehnologiei, a modei și chiar în zona de spiritualitate, Teo, Vio si Costel sunt prieteni de mai bine de 15 ani și au o lungă istorie împreună în show-urile de stand up. Sunt, de altfel, unii dintre cei mai influenți comedianți români, rezidenți în Club 99 din București.

RETIM

În cei saisprezece ani de scenă, cu spectacole atât în club, cât și în țară, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. La Timișoara, spectacolul are loc pe 5 aprilie, de la orele 19, la Sala Capitol. Detalii despre prețurile biletelor și disponibilitate găsiți aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns