Locuri din Banat

Cel mai bun loc din Timișoara, de unde să urmărești Euro 2024. Meciurile se văd pe un ecran gigant

Euro 2024 se vede în Iulius Town! Fanii „sportului rege”, dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați în Iulius Town să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 şi să susţină echipa României. Poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment de pe terasa food court-ului Iulius Mall, unde am pregătit o zonă specială pentru tine și prietenii tăi.

RETIM

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar în Iulius Town, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, terasa exterioară din zona food court-ului din Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de bean bag-uri, răcoritoare și snacks-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Iulius Town

Nu uita că Iulius Town însoțește fiecare seară cu momente de divertisment, iar, în pauzele dintre meciuri, poți câștiga premii surpriză. Iar pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, accesează filmulețul postat de Iulius Town!

Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să îți susții echipa preferată la Euro 2024! Sponsorii evenimentului sunt: Coca Cola, Takis, Hisense, Gorenje.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns