INEDIT

 “Floatingul”, una dintre cele mai avansate tehnologii de relaxare profundă, a ajuns și la Timișoara

Hotelul Ibis din Timișoara, recent desemnat cel mai popular hotel de 3 stele din România, oferă un centru spa unic în orașul de pe Bega. “Floatingul” este considerată una dintre cele mai avansate tehnologii de relaxare profundă și regenerare rapidă din lume.

RETIM

Pe lângă relaxarea profundă, această tehnologie susține dezvoltarea puterii mentale și schimbările fundamentale ale stilului de viață, având numeroase utilizări terapeutice, educaționale și de dezvoltare personală. De la învățarea accelerată și rezolvarea creativă a problemelor, până la scăderea în greutate și ameliorarea artritei și migrenelor, floatingul acoperă o gamă largă de beneficii.

Iulius Town

“Floatingul este terapia noastră vedetă, de care foarte puțini au auzit. Dacă vă spun că o oră de terapie echivalează cu patru-cinci ore de somn, cred că vă captez atenția. Este considerată una dintre cele mai puternice metode din lume pentru odihna minții. Folosesc cuvântul ‘odihnă’ pentru că este mai puternic decât ‘relaxare’. Este vorba de resetarea minții; în aceste bazine simple avem jumătate de tonă de sare amară și jumătate de tonă de apă. Prin imponderabilitate și deprivare senzorială, se obține o relaxare profundă, mentală și fizică. Este un antidot la bombardamentul informațional constant. Creierul nostru nu mai poate absorbi informații și, dacă nu avem grijă să ne oferim pauze mentale, emoționale și fizice, nu ne putem reîncărca”, a explicat Florina Costinaș, care a adus la Timișoara serviciile de terapie prin plutire, masaj și meditație Reborn.

Prin tehnica anulării gravitației, adică plutirea într-un bazin cu 25 de centimetri de soluție saturată de sulfat de magneziu (sare amară), combinată cu reducerea stimulilor externi precum lumina și sunetul, utilizatorul este eliberat de constrângerile corpului, dobândind o nouă putere de concentrare, claritate mentală și creativitate. În plus, magneziul pătrunde prin piele și oferă beneficii semnificative pentru sănătatea holistică a întregului sistem nervos, muscular și scheletic.

“Adevărata odihnă este noul lux. Aceasta este promisiunea noastră de brand, într-un context în care odihna devine din ce în ce mai dificilă. Poate că este un lux, un premium luxury, dar conceptul nostru este pentru un număr mic de persoane simultan, tocmai pentru a contrabalansa oferta de masă existentă pe piață. Propunerea noastră este de nișă”, a mai spus Florina Costinaș.

O experiență exclusivă și completă de odihnă profundă, în care plutirea este precedată de un masaj relaxant în clasicul jacuzzi și completată cu o saună cu infraroșu.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns