Evenimente

Cel mai tare party de 1 Mai din Banat, cu artiști invitați din mai multe țări. Sunt așteptați peste 2.000 de tineri

Dacă ești în căutarea unei petreceri de neuitat, pregătește-te pentru un maraton muzical de trei zile, la Ponton Casa Baraj, la Văliug (Caraș-Severin), care va avea loc de vineri până duminică, începând cu ora 18:00 și terminând la ora 6:00 dimineața.

RETIM

Pentru această ediție, organizatorii au adus artiști din Grecia, Olanda, Franța, Muntenegru și Germania, oferind o varietate de muzică house, pentru toți iubitorii de distracție din toată țara.

Fidelity by Iulius Mall

„Petrecerea de 1 Mai, de la Ponton Casa Baraj este deja o tradiție în zona Banat, atrăgând mii de oameni în fiecare an. Ne așteptăm ca evenimentul să fie la fel de popular și în acest an, cu iubitorii de muzică house din întreaga țară care se vor aduna la Ponton Casa Baraj pentru a petrece trei nopți întregi dansând. Am pregătit inclusiv corturi și alte facilități pentru a asigura confortul tuturor participanților. De asemenea, lineup-ul a fost schimbat în sensul de a reveni la ceea ce a fost Pontonul înainte de pandemie, aducând în același timp artiști străini”, a declarat Oana Gaita, administrator la Casa Baraj.

Prețurile biletelor variază în funcție de momentul achiziționării: intrarea este de 100 de lei/zi dacă biletele sunt cumpărate la intrare, iar online costă 80 de lei/zi. Pentru a beneficia de un abonament pentru toate cele trei zile, trebuie să îl achiziționezi online până pe 28 aprilie, la prețul special de 200 de lei.

Ponton Casa Baraj, cel mai căutat loc de distracție de către tinerii din vestul țării

Ponton Casa Baraj, din inima munților la Văliug( Caraș-Severin), a devenit un loc ce atrage vizitatori din întreaga țară. De la începutul existenței sale, Casa Baraj nu a fost doar o locație frumoasă, ci a devenit o destinație în sine, un loc în care o singură vizită nu este niciodată de ajuns. Această locație oferă o experiență completă, ce te face să îți dorești să revii mereu.

Casa Baraj oferă oportunitatea de a experimenta munții și lacul într-un mod unic, atât în sezonul rece cât și în perioada de primăvară-vară. Frumusețea extraordinară din jur este meritul naturii, însă cei de la Casa Baraj pun la dispoziție o mulțime de moduri prin care aceasta poate fi savurată la adevărata ei valoare.

Pe lângă peisajul magnific, Casa Baraj oferă o gamă variată de activități recreaționale și concursuri sportive, mâncare gustoasă și staff-ul prietenos. Dacă doriți să vă relaxați și să ascultați muzică de calitate Casa Baraj e locul potrivit, iar dacă sunteți un iubitor al sporturilor de iarnă, vă puteți bucura de pârtiile de schi din apropiere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns