INEDITLocuri din Banat

Cele mai tari piscine și ștranduri din Banat unde vă puteți bălăci în această vară

Căldurile din această perioadă i-au scos pe mulți bănățeni din case pentru a se refugia fie la mare, fie pe malul unui râu sau lac din zona de vest a țării. Pentru mulți însă, această formă de răcorire nu este o opțiune, astfel că cei care doresc să facă baie într-un mediu organizat și cât mai aproape de oraș o pot face la unul dintre cele mai căutate ștranduri din Banat.

RETIM

Aveți mai jos toate detaliile despre orarul de funcționare, prețuri și localizarea acestor locuri de bălăceală. Fiecare dintre aceste piscine sunt deschise, însă accesul se face doar cu respectarea cu strictețe a unor reguli de distanțare socială, impuse de pandemia de coronavirus.

Fidelity by Iulius Mall

Timișoara – Sun Beach

Situat pe Calea Buziașului, Sun Beach este una dintre cele mai luxoase piscine din Timișoara. Locația își așteaptă clienții cu șezlonguri și baldachine, dar și un bar cu tot ce ți-ai putea dori să bei într-o zi toridă de vară. Sun Beach este deschis în fiecare zi de la 9 la 20, iar prețurile pentru un șezlong sunt de 30 de lei, cele pentru un pat fiind de 35 sau 40 de lei în funcție de ziua aleasă. 

Lugoj – Ștrandul Municipal 

La Lugoj, după o investiție de două milioane de euro, a fost inaugurat în 2019 un ștrand cu toate dotările necesare pentru bălăceală. La această oră, ștrandul este deschis în fiecare zi în afară de luni, când se realizează acțiuni de dezinfectare. Unele bazine ale ștrandului sunt închise, iar în incintă nu se permite accesul a mai mult de 250 de persoane odată. Prețul de intrare este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

Lugoj – J’adore

Tot la Lugoj există o piscină la care puteți merge să vă relaxați sau să vă bălăciți. Este vorba despre piscina de la restaurantul J’adore situat pe strada Caransebeșului. La J’adore, intrarea la piscină costă 30 de lei pentru o zi întreagă și include un șezlong. Puteți să luați și masa în cadrul restaurantului, dar și să vă cazați la hotelul locației.

Lovrin – Ștrand termal

Lovrinul se poate lăuda cu un ștrand termal care funcționează atât vara, cât și iarna. Aici, piscina din interior este închisă din cauza coronavirusului, însă afară se poate face baie respectând normele în vigoare. Prețul de acces este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Ștrandul este deschis în fiecare zi în afară de luni, între orele 9 dimineața și 21 seara.

Ștrand termal Sânmihaiu German

Un alt ștrand termal extrem de popular este cel de la Sânmihau German. Prețul de intrare aici este de 15 lei pentru adulți și doar 5 lei pentru copii. Dacă veniți de la depărtare, puteți campa aici contra prețului de 10 lei pe cort pe noapte, sau puteți sta la căbănuțe pentru 70 sau 120 de lei pe noapte, pentru cabane de două sau respectiv patru locuri. Luni ștrandul este închis, însă de marți până duminică este deschis între orele 9 dimineața și 12 noaptea.

Ștrandul Termal Deta

Deta le oferă locuitorilor sau vizitatorilor un ștrand încăpător, unde puteți face baie în fiecare zi, de la 7 dimineața la 22 noaptea. Miercurea, ștrandul este deschis 24 de ore. Apa de la Deta este recomandată pentru reumatism, degenerative cronice (artroze ale coloanei vertebrale, şold, genunchi, mână, picior) afecţiuni reumatismale abarticulare, tendinite, tenosinovite, bursite, afecţiuni postraumatice ale aparatului locomotor, afecţiuni neurologice cronice periferice, circulaţia sanguină deficitară.

Termal Ring Oravița

Ofertant pentru zona Caraș-Severin din Banat, ștrandul termal de la Oravița este deschis vizitatorilor. Ștrandul este deschis doar în weekend deocamdată, între orele 8:30 și 21:30, iar prețul unui bilet de intrare este de 10 lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns