Evenimente

Concert Direcția 5 la Timișoara, în parcarea Food Court de la Shopping City

Direcția 5 vine la Timișoara cu concertul ”La Apus”, miercuri, 15 iulie, de la ora 19.00, în parcarea Food Court de la Shopping City.

RETIM

”Direcția 5 aduce la Timișoara baladele tale de dragoste preferate. Vino să le asculți într-o atmosferă aparte, la apus, alături de cei dragi. Trupa care știe cel mai bine să ne cânte poveștile de dragoste vine în orașul tău”, este mesajul organizatorilor evenimentului.

Fidelity by Iulius Mall

Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor. Cu 24 de ore înainte de concert, fiecare spectator va fi informat, pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor, cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-au luat organizatorii, printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.

”Vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranță și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate”, mai transmit organizatorii.

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns