Evenimente

Cum poți descoperi Bega sălbatică dintr-un caiac, într-o aventură de weekend de neuitat

Vertical Adventure este ideea unor oameni care s-au dedicat 100% sportului ușor, dar de impact, descoperirii naturii și sănătății fizice și mentale a celor care apelează la serviciile lor. Aventura, acesta este cuvântul de bază al proiectului, doritorii putând participa în drumeții, plimbări cu caiacele pe râuri sau lacuri, evenimente de tip team building, dezvoltare personală și descoperirea de locuri ascunse ale naturii.

RETIM

Pentru acest weekend, cei de la Vertical Adventure au pregătit un eveniment inedit. Cei care doresc să descopere Bega dintr-un caiac, o pot face chiar sâmbătă, 11 iulie, în cadrul unei ture organizate să înceapă de la Remetea Mare, la câțiva kilometri de Timișoara. Nu este nevoie de experiență în mânuirea unui caiac, instructorii urmând să vă explice la fața locului tot ce aveți de făcut.

Iulius Town

“Continuăm seria celor mai frumoase ieșiri outdoor din Timisoara în care scoatem caiacele pe Bega sălbatică și le lăsăm să curgă prin oaza de liniște. Ne bucurăm de weekend și petrecem momente memorabile în natură. În plimbarea cu caiacul vom avea grijă să respectăm normele in vigoare de distanțare fizică, atât pe apă, cât și pe uscat. Astfel, instructajul și ieșirea pe râu se va face în grupuri de câte maxim 3 persoane. Pentru că lunile acestea afară a fost atât de mult așteptat, fă-ți cadou o ieșire cu caiacul în natură, pe Bega sălbatică!” spun cei de la Vertical Adventure.

Prima tură are loc sâmbătă seara, pe 11 iulie, de la orele 18, iar a doua este programată de la orele 9 mâine zi, duminică, 12 iulie. Găsiți toate informațiile despre măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, dar și despre ce haine să purtați și unde să vă întâlniți cu instructorul pe pagina evenimentului. Dacă vreți să urmăriți ce alte activități organizează cei de la Vertical Adventure, o puteți face pe pagina lor de Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns