Evenimente

Cum poți vizita Dobraia, unul dintre cele mai pitorești sate din Banat, într-o singură zi

Iarna pe uliță era motiv de bucurie acum câțiva ani. Mai nou, ne gândim doar la zăpadă și la cum nu vom putea circula cu mașinile prin omeți, pentru că autoritățile sunt mereu prinse nepregătite la prima cădere de zăpadă. Dacă vreți să descoperiți bucuria de odinioară a iernilor pe uliță, puteți participa duminică, 24 ianuarie, la o tură eveniment.

RETIM

Este o tura medie de o zi în care descoperim farmecul de odinioara al iernii pe uliță. Plecăm duminică dimineață în jurul orei 7.00-7.30 și ne întoarcem duminică în aceeași locație, Timișoara, în jurul orei 21.30. Avem timp suficient sa ne facem rucsacul. Tura este de intensitate medie, ritmul va fi puțin mai vioi, iar diferența de nivel este aproximativ 700 metri.

Fidelity by Iulius Mall

Dacă dorești să participi și să ai o duminică activa, te invităm în această excursie. Costul excursiei, detalii privind locul de intalnire a grupului precum și echipamentul necesar vor fi comunicate celor interesați să participe! Dacă dorești să participi și să ai o duminică activă, pune o bifa pe particip sau trimite un mesaj la pagina asociației Prietenii Naturii Banat si vei fi contactat.

foto: Amazing Romania

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns