Evenimente

Cursă de alergare cu obstacole în clădirile celui mai modern complex rezidențial, office și shopping din vestul României

Timișoara este deja un oraș renumit atunci când vine vorba despre alergări și chiar curse de tip maraton. Însă o cursă cu obstacole prin clădiri de birouri? Cu siguranță că nu face parte din “meniul” obișnuit al alergătorului novice sau avansat. Cei de la Alergotura au venit cu o idee inedită, să organizeze o tură de alergare cu obstacole în cel mai mare și modern complex rezidențial, office și de shopping din Timișoara, Iulius Town.

RETIM

“Ai prieteni de care ești nedespărțit, care-ți sunt întotdeauna aproape la bine și la greu și împreună cu care știi că poți trece peste orice obstacol? Vrei să-ți construiești asemenea prieteni? Sunteți o echipă de colegi de serviciu care funcționează “ca unsă”? Lucrați la Iulius Mall sau construcții de birouri cu multe trepte? Sunteți membrii aceleiași familii și vă ajutați întotdeauna unul pe celălalt? Haideți să vă puneți forțele și determinarea la încercare!”, își descriu evenimentul cei de la Alergotura.

Iulius Town

Cei de la Alergotura propun un concept organizat în premieră în Timișoara, care nu doar că îmbină probe de alergare cu cele de condiție fizică și abilități sportive, dar adaugă și un element care cere stăpânire de sine și determinare, un eveniment dinamic prin care pun în lumină una din valorile indispensabile succesului: Echipa!

Detalii despre eveniment găsiți pe pagina oficială.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns