Evenimente

Dans contemporan de Ziua Îndrăgostiților, în capitala Banatului, pentru iubitorii de ritm și mișcare

De Ziua Îndrăgostiților, Unfold Motion vă propune o experiență inedită pe care să o includeți în meniul unei zile atât de speciale. Mai exact, este vorba despre un curs de dans, care se adresează cuplurilor dornice să experimenteze un mijloc de comunicare nonverbală mai profund, ai căror parteneri sunt curioși să se descopere reciproc din perspective noi și care tânjesc să danseze mai mult cu persoana iubită.

Distractie pe patine

“Pe durata cursului, vom parcurge diferite exerciții specifice dansului contemporan în contact, în care accentul este pus pe încrederea în partener, suportul acordat în momentele cheie, comunicarea prin intermediul intențiilor și al gesturilor și consolidarea conexiunii cu ajutorul mișcării. Încurajăm stimularea creativității în doi, explorarea senzorială și autocunoașterea printr-un proces de lucru jucăuș.

RETIM

Atunci când dansăm împreună suntem nevoiți să ascultăm nevoile celuilalt, să căutăm armonizarea stilurilor personale și să construim împreună un dans în doi memorabil. Toate acestea necesită un timp propriu și parcurgerea unui proces unic, atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Acceptă această provocare cu bucurie și invită-ți partenerul în sala de dans. Cu Prosecco și Bomboane venim noi”, spun organizatorii evenimentului.

Durata 60 de minute;

Data: duminică, 14 februarie;

5 locuri disponibile /grupă pentru 5 cupluri;

Grupa I : 15.00-16.00 și Grupa II: 17.00-18.00;

Costul unei ședințe este de 95 lei /cuplu;

Informații și înscrieri: unfoldmotion@gmail.com;

Telefon: 0732 926 438 / 0742 040 570.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns