Oameni din Banat

Doi bucătari asiatici, angajați de un lanț de restaurante din Timișoara, Reșița și Lugoj. Unul a lucrat în Dubai

Lanțul de restaurante, Ana-Lugojana și Octavian Catering, deținut de omul de afaceri Octavian Batori, își diversifică oferta și face noi investiții, chiar și în această perioadă de pandemie. Se introduc meniuri noi, atât pentru servirea în locațiile deținute în Lugoj, Reșița și Timișoara, cât și pentru comenzile la domiciliu. Mai mult, de câteva zile, au fost angajați doi bucătari noi, care să sprijine diversificarea meniurilor.

RETIM

„Este vorba de doi bucătari asiatici, cu mare experiență, unul dintre ei a lucrat inclusiv în restaurante și hoteluri de lux din Dubai. Au ajuns la noi prin intermediul unei firme de recrutare și o să ne ajute să dezvoltăm meniului cu mâncăruri tradiționale asiatice. Au început deja lucru și suntem uimiți de felul în care gătesc. Tot ce fac, fac cu ingrediente naturale pe care și le pregătesc singuri. Gătesc foarte mult cu carne de pui, carne de vită și cu orez. Cu siguranță clienții noștri vor putea să comande inclusiv cunoscuții noodlees – acei tăiței subțiri, specifici bucătăriei asiatice”, ne-a declarat Octavian Batori.

Fidelity by Iulius Mall

Printre noutățile pregătite pentru clienți e și gama variată de hamburgeri, aripioare picante, crispy și un mic dejun englezesc.

„Ne-am propus să gătim cât mai natural, pentru că am văzut că oamenii își doresc hrană sănătoasă, fără amelioratori și condimente cât mai naturale. De exemplu au crescut foarte, foarte mult comenzile la salate, în ultimul an. La hamburgheri nu o să folosim amelioratori nici la carne și nici la chiflă. Avem furnizorii noștri de carne, crescători de animale din zona Lugoj-Făget, și folosim carnea de la ei, pentru că e mai curată și sănătoasă decât cea pe care o luăm de la supermarket”, a mai spus Octavian Batori.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns