Oameni din Banat

Doi tineri din Banat vor reprezenta România la Europenele și Mondialele de Dans Sportiv

Doi elevi din Timiș au impresionat la Campionatul Național de Dans Sportiv, desfășurat sâmbătă, 4 martie 2023, la Oradea. Nicolas Daniel Bărbosu, în vârstă de 16 ani și elev în clasa a X-a C, la Liceul „Brediceanu” din Lugoj, alături de partenera sa, Iovana Iorgovan, elevă la Liceul Teoretic „Dositei Obradovici” din Timișoara au reușit să obțină titlul de vicecampioni naționali la categoria tineret, secțiunea 16-18 ani, dansuri latino,

RETIM

Cei doi tineri talentați din Timiș au fost antrenați de Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar și au reușit să impresioneze juriul prin dansul lor perfect sincronizat și pasiunea pentru arta dansului.

Fidelity by Iulius Mall

În urma succesului lor la Campionatul Național, Nicolas și Iovana vor reprezenta România în primăvară la Campionatul European, iar apoi în toamnă la Campionatul Mondial. Această realizare este o mândrie nu numai pentru cei doi tineri dansatori, dar și pentru liceele care a format elevii.

Nicolas și Iovana sunt un exemplu al importanței educației în dezvoltarea abilităților și talentelor tinerilor și își doresc să inspire alți elevi să își urmeze pasiunea și să își atingă potențialul maxim. Această performanță este cu siguranță un motiv de mândrie pentru comunitățile din care fac parte și un exemplu de succes pentru tinerii din întreaga țară.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns