Locuri din Banat

Două oferte pentru modernizarea gării din Herculane. Suma alocată este de peste 3,8 milioane de euro

Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara a primit două oferte la licitația pentru modernizarea gării Băile Herculane, monument istoric, anunță clubferoviar.ro

RETIM

La începutul lunii trecute, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce avea ca obiect ”Modernizarea/reabilitarea a 47 stații de cale ferată din România – S.R.C.F. Timișoara – Lot 1 stația Băile Herculane (proiectare și execuție)”. Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 17.767.625,37 și 19.302.319,19 lei.

Fidelity by Iulius Mall

Gara și clădirea anexă figurează pe lista monumentelor istorice din cadrul Ministerului Culturii. Lucrările constă în: reabilitarea clădirii principale existente monument istoric, ce presupune lucrări de consolidare recomandate de expertul tehnic, în scopul refuncționalizării și modernizării clădirii și refacerii instalațiilor aferente. Clădirea auxiliară va deveni centru de instruire a personalului CFR, iar funcțiunile actuale destinate călătorilor, vor fi mutate în clădirea de călători, ceea ce presupune executarea lucrărilor de recompartimentare, constând în demolarea unor pereți existenți de zidărie și realizarea de pereți noi din gips carton.

Ofertele depuse pentru modernizarea gării Băile Herculane

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost data de 20 februarie, ora 15,00. Potrivit anunțului din SEAP, au fost primite următoarele oferte:

  1. Ofertant unic: CMA Construct Development

Subcontractant declarat: Omega Cert Sistem SRL

Terți și subcontractanți: PRO-GAL Exim S.R.L., SC Velmanit Impex SRL

  1. Asociere: GDO MOV Impex S.R.L. (Lider), GLB Transark

Subcontractant declarat: Baicons Impex S.R.L.

Terți și subcontractanți: Abed Nego Com, PRO-GAL Exim S.R.L.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns