Evenimente

Expoziția din cel mai important mall din Banat care îți arată cum se trăia pe vremuri în casele românilor

Cel mai mare mall din Banat este gazda unei expoziții speciale. ???? ?? ??: ????? ???-?? ?? ??????????? ?̦? ???????? ????̂???̦?? continuă călătoria prin țară, cu o nouă oprire expozițională de anvergură la Timișoara, în ?????? ????, între 1-13 iunie. Programul de vizitare este între ????? ??.??-?2.?? ?̦? ??????? ????????̆!

RETIM

Asociația ESCU vă invită la o călătorie plină de umor în ultimii 150 de ani prin mii de exponate de creație publicitară și mărci care au făcut istorie în viața cotidiană, inclusiv o colecție impresionantă de branduri din Banat.

Fidelity by Iulius Mall

“Vă așteptăm să explorați în premieră, într-un decor expozițional creativ și jucăuș care reconstruiește la scară mică atmosfera din casele românilor din perioada interbelică și comunistă, dar și din magazinele care au născut atâtea povești amuzante, precum alimentara sau magazinul de electronice și electrocasnice, peste 2500 de exponate care spun povestea unor branduri celebre din viața de zi cu zi a mai multor generații din ultimii 150 de ani.

O colecție-cabinet de curiozități care cuprinde, sub aceeași pălărie, “anunciuri” venite din alte timpuri, alături de o expunere de mărci naționale mai vechi și mai noi din patru perioade de timp distincte: antebelic, interbelic, perioada comunistă și întoarcerea la capitalismul din perioada contemporană”, scriu organizatorii.

Muzeul Made in RO va aduce sub același acoperiș o expoziție principală care prezintă obiecte autentice de memorabilia și artefacte ale brandurilor iconice, ambalaje, afișe, materiale grafice, propagandă politică, postere, machete, ziare și reviste cu reclame, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice și electrocasnice, produse alimentare, clipuri TV, reclame din arhive, mașini autohtone, dar și produse dedicate industriei și brandurilor iconice din Iași.

Mai multe informații interesante despre programul complet al evenimentului se regăsesc pe website-ul oficial al muzeului – https://muzeulpublicitatii.ro/

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns