Evenimente

Final grandios la Timișoara 2023: Concerte ale unor staruri mondiale pentru încheierea programului Capitală Europeană a Culturii

lafetecochete.ro/În luna decembrie a anului 2023, Timișoara se pregătește să devină epicentrul unei experiențe culturale inedite odată cu evenimentul „Timișoara 2023 la nesfârșit”. Această manifestare grandioasă marchează încheierea oficială a programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, și promite să aducă în atenția publicului artiști de talie mondială și evenimente cu adevărat remarcabile.

Distractie pe patine

Printre artiștii ce vor electriza scenele din Timișoara se numără nume sonore precum Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Emma, și José González.

RETIM

Acești artiști de marcă au cucerit inimile a peste 12.000.000 de fani în întreaga lume, doar pe platforma YouTube, și sunt ascultați lunar de peste 25.000.000 de persoane pe Spotify. Este o oportunitate unică pentru iubitorii muzicii de a-i vedea live, în cadrul acestui eveniment spectaculos.

„Timișoara 2023 la nesfârșit” va avea loc în perioada 7-10 decembrie 2023 și se va desfășura în cinci locații emblematice ale orașului: Piața Unirii, Palatul Culturii, Cinema Timiș, Cinema Victoria și MX – Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”. Organizat și finanțat de Municipiul Timișoara, prin intermediul Centrului de Proiecte, evenimentul propune un program amplu ce include concerte, performance-uri, seminarii, conferințe, toate cu acces gratuit pentru public.

Evenimente în pregătire

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara a pregătit o ofertă culturală diversificată care să reflecte diversitatea și bogăția culturală a orașului. Evenimentul va fi completat de o serie de activități desfășurate de operatori culturali în cadrul programului Timișoara 2023.

Cei curioși să afle mai multe detalii despre programul evenimentului vor avea răspunsurile dorite pe data de 20 noiembrie 2023, când va fi anunțat oficial pe site-ul dedicat: continua.timisoara2023.eu/ro.

Evenimentul „Timișoara 2023 la nesfârșit” este susținut financiar de Municipiul Timișoara și organizat de Centrul de Proiecte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns