miercuri, octombrie 28, 2020
Evenimente

Încep excursiile iernii la Semenic pentru iubitorii de schiuri, sanie și peisaje ca din povești

Mircea Zahan, unul dintre bănățenii pasionați de trasee montane și care promovează Munții Banatului în Timișoara, Arad și întreaga zonă de vest a țării pregătește o primă ieșire la munte pentru acest sezon. Doritorii vor putea participa la o zi de distracție pe pârtie, admirând peisajele ca din povești de-a lungul călătoriei.

“Vom pleca cu microbuzul din Arad și Timișoara dimineața, ne vom opri la Reșita la muzeul de locomotive, după care vom urca până în stațiunea Semenic. De acolo vom face un traseu ușor, până pe vârful Semenic, de aproximativ o oră de mers pe jos. Apoi ne vom plimba prin stațiune și vom merge la punctul de belvedere din spatele stației meteo. Cine dorește se poate da cu sania sau cu schiurile”, scrie Mircea Zahan pe pagina evenimentului. 

Prețul excursiei este de 100 de lei de persoană. Pentru a avea loc, la călătorie trebuie să se înscrie între 5 și 22 de persoane. Pentru detalii legate de plată și orele de plecare, puteți suna la 0770 192 113. Excursia este programată pentru data de 22 decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: