Mâncăruri sofisticate, băuturi alese, muzică de calitate, decoruri care mai de care mai inedite și surprize. Acesta este “meniul” cu care organizatorii de Revelioane la cele mai renumite localuri din Timișoara și din împrejurimile orașului își așteaptă oaspeții.
Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani la restaurant vor trebui să pregătească un buget între 250 și 1000 de lei, în funcție de pretențiile pe care le au, de localul ales și de meniurile pe care vor să le deguste în noaptea dintre ani. Mai jos am pregătit o listă cu 10 cele mai renumite restaurante din Timișoara și împrejurimi care organizează evenimente în noaptea de Revelion 2020.
Complex Flonta – Revelion elegant
Situat la câteva minute de mers cu mașina de Timișoara, în comuna Giroc, complexul Flonta organizează de ani buni unul dintre cele mai de succes petreceri de Revelion. Petrecerea începe la orele 20:00 și ține până la 6 dimineața. Vor întreține atmosfera Georgiana Viță, Olguța Berbec, Remus Novac, Formația Timișul și DJ Kristell by ESD. Din meniu vor face parte confitul din pulpă de rață, miniburgeri cu carne de vită Black Angus, somonul file și tortul de ciocolată cu vișine pentru finalul petrecerii, alături de șampanie.
Preț: 380 de lei/persoană – Detalii aici
Daf Events – Petrecere cu stil
Tot la Giroc va avea loc și Revelionul de la Daf Events, o altă locație renumită pentru petrecerile organizate în noaptea dintre ani. Din meniu nu vor lipsi sărmăluțele cu mămăliguță și bacon, medalioanele de somon sau mușchiulețul de porc în crustă de verdețuri. De întreținerea atmosferei se va ocupa solista Ramona Vița alături de formația acesteia.
Preț: 350 de lei/persoană – Detalii aici
Heaven Timișoara – Bal mascat la miezul nopții
Unul dintre cluburile de top ale Timișoarei își așteaptă fanii la un Revelion inedit de tip bal mascat. Masquerade Ball se va numi petrecerea de la Heaven, acolo unde atmosfera va fi întreținută de un DJ. Există și un dress code pe care trebuie să îl respecți ca și participant, fiind nevoie să te îmbraci cu negru, auriu sau argintiu. Iar cum nu există bal mascat fără mască, aceasta este obligatorie. Meniul de Revelion va fi de tip food bar.
Preț: 150 de lei/persoană – Detalii aici
Valery Grand Ballroom – Un Revelion ca-n povești
Una dintre cele mai cunoscute săli de evenimente din apropiere de Timișoara, Grand Ballroom Valery din Moșnița, este gata de un nou Revelion ca în povești. Atmosfera va fi întreținută de formația Mihaela Ianculovici Costea și DJ din cadrul Vest Sound Group. Vei gusta din fileurile de butterfish cu sos de lămâie, confit de rață cu varză roșie și prune uscate, tortul aniversar și șampania din abundență. Totul într-o atmosferă de vis și un decor ca în filme.
Preț: 340 de lei/persoană – Detalii aici
Revelion deasupra orașului la Sky Restaurant
Restaurantul cu poate cea mai de ansamblu vedere asupra Timișoarei, Sky Restaurant, pregătește și pentru Revelionul 2020 o petrecere cu bucate alese și băuturi pe măsură. Seara va fi deschisă cu vită la cuptor cu sos de ton, supă cremă de vinete sau de rață, păstrăv sau somon după preferințele clientului, piept de rață sau de porc pentru felul de bază și un tort de bezea cu cremă de lapte și zmeură pentru desert.
Preț: 450 de lei/persoană – Detalii aici
Berărescu – Bere și dans până dimineața
Dacă ești fan bere, dar și alte băuturi spirtoase și nu numai, Berărescu este locația ideală în care să petreci noaptea dintre ani la Timișoara. Localul pune la cale Dirty Dancing Party, o petrecere cu muzică și dans până dimineața. Meniul este și el unul bogat. Pe lângă berea la draft nelimitată, veți putea gusta din preparate precum balotină de curcan cu ciuperci, crispy de pui în susan, halloumi la grătar și multe, multe alte preparate. De muzică se ocupă Victor Diaz.
Preț: 280 de lei/persoană – Detalii aici
Revelion cu DJ party la Craft Pub
Unul dintre restaurantele mai noi de pe scena gastronomică a Timișoarei, Craft Pub, pregătește pentru seara de Revelion un meniu bogat acompaniat de o petrecere cu DJ Westman, care promite că nimeni nu va sta prea mult la mese și se va distra până la 6 dimineața. Din meniu nu vor lipsi mousse-ul de ficat cu dulceață de ceapă, canape de avocado cu piept de rață, cheesecake-ul sărat sau pulpa de rață confiată cu piure de cartofi cu trufe. Desertul? New Year Special Chocolate Dessert.
Preț: 250 de lei/persoană – Detalii aici.