Evenimente

Trupa timișoreană „Celelalte Cuvinte” sărbătorește 38 de ani de carieră muzicală

Vineri, 13 decembrie, de la ora 21.00, trupa Celelalte Cuvinte va marca la Timișoara 38 de ani de carieră muzicală, printr-un concert aniversar. Celelalte Cuvinte lansează cu această ocazie primul album electric live din carieră, sub egida Universal Music. Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

RETIM

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte susţinea primul concert în „sala festivă” a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

Fidelity by Iulius Mall

„Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, „Cina dragonului”, „Boală de gânduri”, „Zmeie” și „Între vise” sunt câteva dintre cele mai cunoscute pieste ale trupei ce îi are în componență pe Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu.

„Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Concertul de lansare din Timisoara va avea loc în data de 13 decembrie, ziua care marcheaza si 38 de ani de la înființarea formației, la Escape Undergound Hub (strada Ghe Lazar, nr 26).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns