Locuri din Banat

La Timișoara se deschide primul restaurant de tip “diner” american, cu burgeri, hot dogs și înghețată sundae

Primul și singurul restaurant de tip “diner” din Timișoara urmează să fie inaugurat în acest weekend în orașul de pe Bega. Iubitorii mâncărurilor americane, cum sunt burgerii, hot dogs sau milkshake-urile de toate felurile și aromele, dar și a înghețatei de tip sundae vor avea de duminică încolo locul lor special dedicat satisfacerii acestor pofte.

Distractie pe patine

Locația se va numi Sandy’s Diner și va funcționa în centrul orașului, pe strada Florimund Mercy, numărul 3. Deschiderea oficială va avea loc la orele 10:00, când clienții vor putea degusta din celebrele preparate americane populare în întreaga lume.

RETIM

“Am trecut oceanul și după câteva opriri, în final, am ajuns! Începând cu data de 15.12, duminică, ora 10:00, ne găsești cu o varietate de burgeri și cu dorința unui vis american în orașul tău!” scriu cei de la Sandy’s Diner.

Față de faimoasele lanțuri de restaurante de tip fast-food de peste ocean, la Sandy’s Diner mâncarea se gătește la comandă, pe loc, din ingrediente proaspete și care vor da preparatelor un gust autentic american.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Un comentariu

Lasă un răspuns