Evenimente

Începe sezonul de schi în Banat. Experiență spectaculoasă pe Muntele Mic

Veste mult așteptată de iubitorii sporturilor de iarnă. Prognoza meteo anunță ninsori pe Muntele Mic. Cu această ocazie, cei de la weSKI au programat primului Helicat Session din acest sezon.

RETIM

„Săptămâna aceasta vin ninsorile pe Nedeia — peste 1 metru de zăpadă! Ce înseamnă asta? Că weekend-ul viitor, pe 18-19 noiembrie, cu puțin noroc și dacă prognoza meteo se adeverește, vom organiza primul Helicat Session din acest sezon! Fii chiar tu printre primele persoane din România care schiază în luna Noiembrie! Pentru mai multe detalii, contactează-ne în privat sau accesează link-ul de următor: https://weski.ro/servicii/helicat/”, este anunțul celor de la weSKI.

Ce înseamnă Helicat Session

WeSKI vă oferă o oportunitate de a schia în luna noiembrie, fiind singurul serviciu de acest gen din Estul Europei. Experiența Helicat Session include:
  1. Zborul cu elicopterul: Pentru a ajunge la vf. Mătania, situat la 2140 de metri în zona proiectului Nedeia, veți experimenta o călătorie memorabilă cu un elicopter Airbus H 125. Priveliștea panoramica de la înălțime vă va taia respirația, oferindu-vă o perspectivă unică asupra peisajului montan acoperit de zăpadă.
  2. Schi sau snowboard pe pârtie: După aterizare, veți avea ocazia să vă dați pe o pârtie proaspăt bătătorită, cu o lungime de 3 kilometri. Dacă sunteți pasionați de freeride, puteți opta și pentru această variantă. Indiferent de nivelul dvs. de experiență în schi sau snowboard, veți avea alături un ghid certificat care vă va oferi suport și sfaturi.
  3. O experiență deschisă tuturor: Helicat Session este potrivit pentru toate nivelele de ski sau snowboard, inclusiv pentru cei care doresc să petreacă o zi de neuitat în familie. WeSKI se asigură că experiența să fie una memorabilă pentru toți participanții.
  4. Durata aproximativă: Evenimentul se va întinde pe parcursul a aproximativ 4 ore, oferindu-vă suficient timp pentru a vă bucura de aventura pe pârtie și pentru a crea amintiri de neuitat.

Prețul pentru participarea la Helicat Session este de 300€ per persoană. Această investiție se traduce într-o experiență unică de schi și aduce oportunitatea de a fi printre primii care schiază în luna noiembrie, în România.

Fidelity by Iulius Mall

Pentru a vă înscrie sau a afla mai multe detalii despre acest eveniment, vă puteți conecta la platforma WeSKI și să vă asigurați locurile pentru o experiență de schi de neegalat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns