Oameni din Banat

Invenția cu care un bănățean, fost lăcătuș-mecanic, a obținut cea mai mare finanțare de la „Imperiul Leilor” VIDEO

Ioan Telechi, la Imperiul Leilor FOTO Pro TV

Ioan Telechi, originar din Bocșa, județul Caraș-Severin, fost lăcătuș-mecanic în Gara de Nord din Timișoara, a obținut la emisiunea „Imperiul Leilor” de la Pro TV cea mai mare finanțare acordată de investitori în cadrul show-ului: 1.250.000 de euro pentru 40 la sută din afacere.

RETIM

Potrivit protv.ro, inventatorul bănățean a brevetat și patentat, în anul 2017, un sistem de climatizare PRO LIFE TECH total diferit de cel existent: consumul de energie este mult mai mic și este 100% ecologic, deoarece nu folosește niciun tip de gaz.

Fidelity by Iulius Mall

La „Imperiul Leilor”, Ioan Telechi a cerut 1.250.000 de euro pentru 20 la sută din afacere. După ce s-au retras pentru consultări, „leii” i-au propus lui Ioan Telechi suma de 1.250.000 de euro pentru 40 la sută din afacere.

Domnul Ioan, sunteți extraordinar de bun! Ce tare că în 2023, un român, are o invenție patentată după care fiecare producător de frigorifice ar trebui să tânjească”, a spus Daniel Mischie, unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”.

Ioan Telechi a acceptat oferta investitorilor, dar cu o singură condiție.  Contractul se va semna când voi avea contractul cu firma aceasta ca să pot asigura un viitor al produsului”, le-a transmis Ioan Telechi investitorilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns