INEDIT

La un an de la deschiderea magazinului IKEA Timișoara: peste patru milioane de produse vândute

Magazinul IKEA Timișoara, deschis pe 8 iunie după o investiție de 60 de milioane de euro, a fost desemnat cel mai sustenabil magazin IKEA din sud-estul Europei. În acest prim an, peste un milion de vizitatori au trecut pragul magazinului, unde au descoperit mii de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite, la prețuri accesibile.

RETIM

Conform datelor, în primele 12 luni, magazinul a vândut peste patru milioane de produse, a înregistrat 792.223 de tranzacții și aproximativ 35.500 de comenzi online. De asemenea, 68.000 de persoane au devenit noi membri IKEA Family în acest interval. Sâmbătă, 15 iunie, vizitatorii vor beneficia de reduceri exclusive la o selecție de produse de mobilier de exterior, cadouri surpriză și articole la preț redus în cadrul Atelierului de Circularitate.

Iulius Town

Săptămâna viitoare va avea loc IKEA Play Days Camp, un eveniment dedicat copiilor. „Dacă aș putea rezuma acest prim an în câteva cuvinte, ar fi: experiență fantastică pentru clienți, spirit de echipă extraordinar și implicare continuă în comunitate. Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat. Ne-am ținut promisiunea de a oferi clienților experiența unică IKEA, acces mai ușor la cele mai iubite produse ale mărcii, precum și servicii de planificare în magazin și online care sprijină clienții în proiectarea soluțiilor personalizate. Așteptăm să sărbătorim împreună cu clienții noștri acest moment aniversar”, a declarat Nicoletta Muscinelli, șefa magazinului IKEA Timișoara.

Restaurantul Suedez IKEA a vândut peste un milion de chifteluțe și mai mult de 300.000 de hotdogi. Aproximativ 30.000 de produse au fost revalorificate la Atelierul de Circularitate, unde cei care doresc să adopte un mod de viață mai sustenabil pot alege produse din zona de expunere a magazinului, mobilier final de gamă, dar și articole returnate sau cu mici imperfecțiuni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns