Evenimente

McDonald’s-ul din Dumbrăvița, gata de deschidere. E primul din Timiș care e în afara Timișoarei 

Primul restaurant al cunoscutului lanț american McDonald’s se deschide vineri, 9 iunie. Este primul McDonald’s din Timiș care este în afara Timișoarei. Acesta a fost construit pe strada Conac, în vecinătatea magazinului Kaufland, cu ieșirea spre strada principală din Dumbrăvița.
 
Restaurantul a fost ridicat, pe o suprafață de 2.476 de metri pătraţi, într-un timp foarte scurt. Conform contractului lucrările aveau un termen de patru luni, dar cum construcția a început efectiv la finalul lunii martie totul a durat cam două luni și jumătate.  
 
Va fi un restaurant McDonald’s tip drive, cu loc de joacă, terasă, circulaţii auto şi pietonale, locuri de parcare și spaţii verzi. 

Primul McDonald’s din Timişoara s-a deschis în 1997, în plin centrul oraşului, în spaţiul fostului Lactobar. Al doilea a apărut lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, la începutul anilor 2000, acesta având McDrive şi loc de joacă pentru copii. În 2017 s-a deschis restaurantul de pe strada Circumvalațiunii, iar în 2018 cel de la Iulius Town.

RETIM

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu peste 70 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi. 

 

Fidelity by Iulius Mall

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns