Odată cu închiderea oficială a programului Timișoara 2023-Capitală Europeană a Culturii, celebrând 1 an de transformare municipiului Timișoara, restaurantul NARU anunță organizarea primului Brunch Cultural pentru a sărbători identitatea gastronomică locală.
Meniul pregătit este unul cu mâncare tradițională, în ton și cu această perioada aceasta (adică și pentru cei care țin post). Așadar, cei care doriți să participați trebuie să știți că vă așteaptă:
Zacuscă făcută în casă din vinete coapte, ciuperci și ardei copți
Cârnați de porc afumați prăjiți cu sos de mere stinse cu țuică și muștar boabe
Cartofi copți zdrobiți cu usturoi și telemea de capră
Pulpă de rață confit cu sos de struguri și portocale
Varză murată călită cu chimen și slănină afumată
Ciorbă de fasole boabe (fără carne) cu hrean, rădăcinoase și bulion
Pilaf cu legume și fructe uscate cu semințe de dovleac prăjite
Salată de sfeclă roșie coaptă cu smântână acră, hrean și mărar
Negresă cu cremă de castane, rom și sos de vișine
Pâine și unt (pâine făcută în casă și unt cu ceapă roșie caramelizată)

Brunch-ul va avea loc duminică, 10 decembrie, între orele 11:00-14:00 pe str. Matei Corvin nr.3 și va fi servit sub formă de bufet suedez. Costul unui meniu este de 100 lei/ persoană. Accesul se face doar pe bază de rezervare. Rezervările se fac până vineri, 8 decembrie, ora 21:00 la numărul de telefon: 0743429231.