Evenimente

Paradă cu autoturisme istorice în orașul locomotivelor de epocă. Eveniment organizat în premieră în Banatul Montan

etroparada-toamnei-resitaFOTO turnusfatului.ro

Retromobil Club România, filiala Caraș- Severin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reșița, organizează Retro Parada Toamnei 2019.

RETIM

În data de 5 octombrie 2019, între orele 10.00 -16.00, în Centrul Civic al Reșiței, iubitorii de vehicule istorice sunt invitați să admire exemplare rare din Caraș-Severin, dar și din alte zone învecinate.

Fidelity by Iulius Mall

Evenimentul este pentru prima dată organizat la Reșița, iar organizatorii urmăresc să atragă cât mai mulți admiratori ai vehiculelor vechi astfel încât exemplarele speciale să fie conservate și atestate istoric. Demersul expozițional se încadrează în tradiția competițiilor sportive care au avut loc în Reșița de-a lungul timpului, de la Cupa Păcii și Prieteniei până la cursele de pe Valea Domanului din prezent.

„În cadrul Retro Paradei Toamnei se va organiza și un tur al orașului Reșița cu vehiculele expuse, cu plecare din Centrul Civic la ora 13.00, cu o oprire la Muzeul de Locomotive. Așteptăm un număr cât mai mare de vizitatori, dar și de expozanți care să ne prezinte pasiunea lor pentru astfel de vehicule!Informații suplimentare la telefon:
0722 28 00 28 – Andrei Rotaru”, anunță organizatorii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns