Oameni din Banat

Podcast video despre bănățeni deosebiți! Astăzi are loc premiera, cu un invitat senzațional

Proiectul primului podcast video din seria Direct la Subiect este filmat în studiourile fostei televiziuni locale din Lugoj și este realizat de Daniela Decean și Stefan Festo, care au peste 20 de ani de experiență în televiziune și radiouri locale și naționale. Cei doi lansează astăzi, 07 martie, de la ora 17.00, pe canalul lor de Youtube, un podcast video cu oameni deosebiți, simpli și faini, povești adevărate, idei, opinii, perspective sau chiar sfaturi care pot să ajute.

RETIM

Pentru a urmări podcastul, trebuie să te abonezi la canalul Youtube, Direct la Subiect, unde vei fi notificat de fiecare dată când apare un nou episod. Echipa postează săptămânal în premieră câte un episod, în fiecare zi de marți, de la ora 17.00, pe Youtube, pe site-ul Stiri24plus.ro și pe pagina de Facebook. Planurile pentru viitor includ chiar și transmisiuni live.

Fidelity by Iulius Mall

Prima ediție a podcastului „Direct la Subiect” îl are ca invitat pe Silviu Cadia, un bănățean cu o poveste extraordinară de viață:fost sportiv de performață, ciclist, IT-st, aventurier și un om implicat în acțiuni de sprijin umanitar. Așadar, nu ratați nicio ediție și urmăriți podcastul „Direct la Subiect”. Mai jos, aveți și un scurt promo cu prima emisiune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns