Evenimente

Pregătiți-vă pofta de bunătăți bănățene! S-au anunțat datele evenimentelor Banat Brunch pe 2020

Amânate pe perioadă nedeterminată din cauza pandemiei, evenimentele Banat Brunch sunt acum programate și gata să își primească în sfârșit oaspeții. Masa e întinsă sub nucul din curte, iar bunica și mama sunt în bucătăria de vară, unde miroase a bulion proaspăt, pită dospită și scoverzi cu gem de caise, pe care abia aștepți să le guști. Miroase a nuci verzi și ceai de mentă, și tot ce se aude e bucuria de a fi împreună.

Distractie pe patine

Găsiți mai jos programul evenimentelor programate pentru vara 2020, urmând să revenim cu detalii privind meniurile, excursiile și obiectivele promovate, pentru fiecare destinație.

RETIM

TIMIȘ

Timișoara, 4 iulie, Urban Brunch – Hostel Passpartout

Coșteiu de Sus,  Margina, 11 iulie – În gospodărie la tanti Emilia

Pietroasa, 1 august – Pe deal, la familia Martinescu

Berini, 15 august – în Lunca Pogănișului

Deta, 12 septembrie – La Casa Fernch

Groși, 3 octombrie – La Căsuțe

ARAD

Petriș, (Roșia Nouă) – 29 august – La Tabără

CARAȘ

19/26 septembrie – Armeniș

2/9 octombrie 2020 – Cornereva

Reguli de desfășurare Banat Brunch 2020

Pentru edițiile 2020 ale Banat Brunch sunt stabilite mai multe reguli privind respectarea măsurilor anti-Covid, iar numărul evenimentelor este mai mic. De asemenea, până la apariția unor noi norme, numărul participanților este limitat la 50 și, în cazul în care situația la nivel național o va cere, evenimentele vor fi suspendate. Toate activitățile se vor desfășura în exterior. Va fi permisă înscrierea a maxim 50 de persoane (până la apariția a noi norme).

Bufetul va fi servit pe mese separate pentru a nu favoriza formarea cozii. Mesele sau păturile vor fi puse la distanță corespunzătoare și dinainte aranjate. Cei care pregătesc brunch-ul vor purta mănuși și vor lucra afară, nu în interior, în bucătării de vară.

Mâncarea caldă va fi servită la castron pentru grupulete de 4-6 persoane, familii sau persoane care se cunosc deja. Unde este posibil, evenimentul va avea forma unei drumeții cu picnic. Participanții vor avea posibilitatea să se spele și să dezinfecteze pe mâini.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns