Locuri din Banat

Primăria Timișoara cere opinia timișorenilor pentru proiectul de amenajare a Pădurii Verzi

Pădurea Verde, un loc iubit de timișoreni, va fi obiectul unui proiect de amenajare, propus de Primăria Timișoara. În acest sens, reprezentanții administrației locale doresc să asculte vocea locuitorilor orașului prin intermediul unui chestionar.

RETIM

Chestionarul este disponibil online și poate fi completat până pe data de 20 noiembrie 2023. Accesează-l aici: Chestionar Pădurea Verde

Fidelity by Iulius Mall

Ce se dorește în cadrul proiectului

Transformare va fi minimală și neinvazivă, cu materiale ecologice, menită să păstreze frumusețea naturală a acestei zone și să ofere oportunități de petrecere a timpului liber în aer liber pentru toți locuitorii orașului.

Lucrările de amenajare vor pune accentul pe conservarea mediului natural și pe crearea unui spațiu prietenos pentru vizitatori. Primăria Timișoara își dorește să implice cetățenii în procesul de transformare a Pădurii Verde, pentru a le oferi ocazia de a-și exprima opiniile și sugestiile.

Tema de proiectare privind transformarea Pădurii Verde în pădure-parc va fi supusă dezbaterii publice la finalul acestei luni. Așadar, este momentul perfect pentru ca fiecare timișorean să-și facă auzită vocea și să fie parte activă în crearea unui loc minunat de recreere în mijlocul naturii, chiar în inima orașului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns