Locuri din Banat

Primul hotel Ibis din Timişoara aduce o premieră în Europa și se va deschide la 1 martie

Accor, lider pe segmentul de călătorii şi stil de viaţă în lume, îşi dezvoltă reţeaua hotelieră din România prin intrarea în Timişoara, principalul centru social, economic şi cultural din vestul României.

Distractie pe patine

Primul hotel Ibis a fost construit pe platforma Timco, după ce Accor a semnat un contract de management pe o perioadă de 15 ani cu Hotel Development S.A deţinut de Marius şi Emil Cristescu. Construcţia a început în vara anului 2018, iar în această decembrie s-a făcut recepţia oficială a lucrărilor, arată adevarul.ro

RETIM

Hotelul nou construit va oferi 200 de camere şi este primul hotel Ibis din Europa care va îmbrăca noul concept Square – un design nou creat de un studio de arhitectură din Thailanda. Hotelul Ibis din Timişoara va fi condus de Călin Ile, un hotelier cu 20 de ani de experienţă, petrecută în slujba brandului Ibis, care este şi preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România.

„Am analizat mult piaţa din Timişoara înainte de a ne îndrepta cu acest proiect spre oraş. Am văzut că există o cerere de camere, în special în timpul săptămânii, dar că oferta existentă era insuficientă şi aici mă refer mai ales domeniul economic. Ne-am dat seama că s-ar preta un hotel de clasă economică, un hotel de talie mare care să poată găzdui atât grupuri, care vin pentru evenimente culturale, sportive etc., dar şi individuali, care aleg un hotel recunoscut pentru un raport calitate-preţ. Ibis e recunoscut la nivel mondial că oferă o calitate corectă la un preţ corect. Sigur că ne bazăm pe potenţialul turistic al oraşului şi potenţialul de bussines. Dar vrem să contribuim ca Timişoara să devină o destinaţie de city break. Vrem să ajutăm şi noi oraşul să îşi pună în valoare potenţialul turistic”, a declarat Ile pentru sursa citată.

Hotelul de Timişoara vine cu o premieră pentru Europa.

„Conceptul Square cu care venim în Timişoara este unul inedit, designul interior este făcut de o casă de arhitectură din Thailanda. În acest moment, în lume există un singur hotel pe acest concept. Conceputul Ibis Square mai exisă doar în Bangkok. Ce înseamnă conceptul Ibis Square? Este un hotel adaptat cerinţelor zilei de azi. Lumea e dinamică, foloseşte laptopul. Nu va exista o recepţie clasică, e practic un hub social. Turiştii şi oamenii din comunitate pot să vină să folosească în acelaş moment locaţia noastră, pentru a bea ceva, pentru a se relaxa, pentru a socializa, pentru a munci. Să munceşti dintr-un hotel devine o obişnuiţă. Este vorba de flexibilitate şi dinamism”, a mai spus Ile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns