Evenimente

Primul val de artiști internaționali anunțați pentru festivalul Rock la Mureș 2020

Ediția din acest an a festivalului Rock la Mureș, va avea loc în perioada 10 – 11 iulie 2020, la Periam – Port (județul Timiș) și va avea parte de două scene: Marosch Stage și Cubici Stage.

RETIM

Și în acest an la festivalul Rock la Mureș vor fi prezente o serie de formații internaționale care vor susține recitaluri de neuitat în mirifica locație situată pe malul râului Mureș pe Marosch Stage, iar pe scena dedicată muzicii electronice și drum and base (Cubici), line – up –ul va fi deasemenea unul de neratat.
Primul val de artiști anunțați pentru ediția din acest an la Marosch Stage îi curpinde pe Mad Sin (Germania), Infected Rain (R Moldova), Death Before Dishonor (S.U.A.), Misconduct (Suedia), Billy The Kid (Costa Rica), Ankor (Spania) și Silencer (Austria).

Iulius Town

Infected Rain s-a format în 2008 și a lansat primul album trei ani mai târziu. Anul trecut formația a semnat cu Napalm Records și a lansat albumul Endorphin. În luna februarie a acestui an solista trupei, Lena și Chase The Comet au lansat piesa ‘All the Things She Said’ , un cover după t.A.T.u .

Trupa germană MAD SIN s-a format în 1987 la Berlin și abordează un rockabilly / punk. Formația a susținut o serie de concerte în cadrul unor festivaluri de renume și a editat DVD-ul “25 Years – Still Mad”, care oferă aproximativ 160 de minute cu interviuri și înregistrări inedite din istoria trupei.

Death Before Dishonor este o trupă american hardcore din Boston, Massachusetts ale cărei influențe sunt Blood For Blood, Madball, Agnostic Front, SSD, Suicidal Tendencies, Pennywise sau Death Threat. În luna februarie a acestui an trupa a lansat un nou videoclip la piesa Freedom Dies, care este inclusă în albumul ‘Unfinished Business’. Trupa susține în această perioadă câteva concerte în deschiderea celebrei formații Madball în S.U.A.

Trupa Misconduct s-a format în micul oraș suedez Kristinehamn și și-a dezvoltat, de-a lungul anilor, sunetul într-o formă unică de hardcore punk melodic. Misconduct a făcut turnee în toată Scandinavia, Europa și America de Nord împreună cu formații precum Anti-Flag, Sick Of It All, AFI, Hatebreed, Ignite, Death By Stereo și a reușit să beneficieze de fani în întreaga planetă.

Billy The Kid este o formație hardcore din Costa Rica formată în 2007. Ankor este o trupă din Spania care anul trecut a editat albumul White Dragon. Formația austriacă Silencer face parte din noul val al trupelor de heavy metal și a cântat în deschiderea unor trupe ca Hatebreed, As I Lay Dying, Puddle Of Mudd sau Stick To Your Guns .

Alături de muzică, organizatorii festivalului Rock la Mureș îi așteaptă pe cei interesați și cu o serie de activități sportive. Pe toată durata festivalului, veți avea posibilitatea și de a merge cu caiacul pe Mureș! La fața locului va exista și un camping gratuit.

Abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock la Mureș se pot achiziționa online de aici https://rocklamures.iabilet.ro/ la prețul de 78 lei . Abonamentele la fața locului vor costa 120 lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns