Evenimente

Program special de sărbători la Iulius Town Timișoara

În perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi își dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia, astfel că și Iulius Town Timișoara va avea un program special. Prima zi de Crăciun și 1 ianuarie 2024 sunt dedicate celor dragi, astfel că Iulius Mall și hipermarket-ul Auchan sunt închise,  însă în Ajunul Crăciunului până la ora 18.00 încă mai poți să cumperi cadouri și delicatese pentru masa cu familia. Pe 25 decembrie, poți să vezi un film sau să te distrezi pe gheață, iar în a doua zi de Crăciun poți face o vizită și la brandurile tale favorite pentru că programul este normal în tot ansamblul. În seara de Revelion dacă nu ai încă ținuta pregătită, poți să achiziționezi tot ce ai nevoie până la ora 18.00, în prima zi din 2024 cu toții ne facem rezoluțiile pentru noul an, dar este liber la distracție pe patine și la filme senzaționale.

RETIM

Dacă mai ai de făcut câteva cumpărături pentru masa de Crăciun sau de luat ultimele daruri pentru cei dragi, trebuie să știi că atât Ansamblul Iulius Town, cât și Hipermarket-ul Auchan sunt deschise și în seara de Ajun, 24 decembrie 2023, până la ora 18.00.

Iulius Town

Luni, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că Iulius Mall și hipermarketul Auchan vor fi închise, iar de marți, 26 decembrie programul va fi cel obișnuit, în intervalul orar: 10.00 – 22.00.

Pregătește-te de Revelion în Iulius Town! Duminică, 31 decembrie, magazinele sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar Hipermarketul Auchan de la ora 07:00, până la ora 18:00. În prima zi din Noul An, 1 ianuarie 2024, Iulius Town și Hipermarketul Auchan sunt închise, iar de marți, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Cinema City și patinoarul sunt deschise în fiecare zi, după un program personalizat, iar la Chill Bill – Games & Social Hangout te poți distra zilnic, cu excepția zilei de 1 ianuarie. Orarul poate fi consultat aici.  Ca să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în Iulius Town Timișoara, urmărește-ne pe Facebook, dar și pe site-ul www.iuliustown.ro!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns