EvenimenteLocuri din Banat

Program zilnic de activități de vacanță pentru copii, la un conac vechi de peste 200 de ani din Banat

Bucuria copiilor și liniștea părinților se întâlnesc într-o simfonie de aventuri și relaxare la Domeniile Murani! În cadrul unu program special de vacanță  cei mici vor fi răsfățați cu o serie de activități captivante și educaționale, într-o zonă de o frumusețe senzațională.

RETIM

Cu o istorie de peste două secole, Domeniile Murani sunt străbătute de pârâul Ludabara și sunt un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură și de istorie. Conacul datat din anul 1781 și arboretul cu specii diverse și deosebite – arin, molid, brad, mesteacăn, salcie creață, plângătoare sau dreaptă, salcâm ornamental, castan, ginkgo biloba, sequoia – cel mai mare exemplar din zona de vest a țării – sunt doar câteva dintre atracțiile pe care le poți găsi aici.

Fidelity by Iulius Mall

Construcția Conacului a început în timpul ocupației habsburgice, după anul 1781, iar proprietarul acestuia a primit titlul de baron de Muranyi în anul 1798, localitatea devenind astfel reședință de comitat. Conacul, înălțat pe două nivele, este situat în centrul unui minunat parc dendrologic ce se întinde pe o suprafață de 5 hectare, unele specii de arbori reușind să se păstreze până în prezent.

În plus, Domeniile Murani oferă și alte facilități pentru cei care doresc să se bucure de un sejur relaxant: heleșteul, livada, izvorul cu apă potabilă și multe alte locuri pline de farmec și mister.

Program special de vacanță pentru cei mici

Pe lângă frumusețea satului și a conacului, Domeniile Murani sunt puncte de atracție și datorită mediului rural pitoresc. Înconjurat de mici dealuri și traversat de pârâul Ludabara, acest ținut oferă o varietate de peisaje și oportunități de explorare pentru cei doritori să evadeze din agitația urbană.

Indiferent dacă ești în căutarea aventurii sau a relaxării, Domeniile Murani reprezintă destinația perfectă pentru întreaga familie. Aici, timpul încetinește, iar bucuria descoperirii se împletește cu liniștea istoriei și naturii.

Programului special de vacanță la Domeniile Murani, include pe lângă atracțiile cunoscute și adorate de cei mici și următoarele: Locul de joacă Uța și Țoi; ⁠Vizitarea Fermei cu Povești;⁠Parcurgerea traseului Tărâmul Aventurilor.

Alte activități atractive de Entertainment gratuite GRATUITE, în fiecare zi, respectiv:

Luni Ora 10 – Hrănirea Porumbeilor și a Fazanilor – cu nenea Iosif

Ora 14 – Tir cu Arcul – cu Uțu

Ora 15 – Competiție Survivor pe traseu – cu Uțu

Marți Ora 10 – Hrănirea Cocoșilor, Găinușelor și Păunilor – cu nenea Iosif

Ora 11 – Plimbări cu căruța – cu Andrei

Ora 15 – Treasure hunt – cu Uțu

Miercuri Ora 10 – Hrănirea Rațelor, Gâștelor, Curcilor și Curcanilor – cu nenea Iosif

Ora 14 – Maraton în saci – cu Uțu

Ora 15 – Câștigă centura – cu Uțu

Joi Ora 10 – Hrănirea Porcușorilor de Guineea, Iepurilor și Veverițelor Degu – cu nenea Iosif

Ora 11 – Plimbări cu poneii în fermă – cu Andrei

Ora 15 – Frige mingea și Rațele și vânătorii – cu Uțu

Vineri Ora 10 – Hrănirea Caprelor și Oilor de Camerun – cu nenea Iosif

Ora 14 – Turnirul țintașilor – cu Uțu

Ora 15 – Egg race – cu Uțu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns