Locuri din Banat

Cascada Bigăr, Morile de la Rudăria și alte obiective din Banatul Montan vor fi promovate la Paris

FOTO Banatul Montan/Facebook

Județul Caraș-Severin va fi prezent la Salonul Mondial de Turism de la Paris, din perioada 14-17 martie 2024, unde a fost desemnat să-și prezinte bogățiile culturale și naturale, de către Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Invitația a venit după participarea cărășenilor la Târgul Turismului de la București, unde s-au prezentat foarte bine.

RETIM

De la celebrele Chei ale Nerei la fascinanta Cascadă Bigăr și până la vechile cetăți și mănăstiri, județul Caraș Severin va fi prezentat ca o comoară turistică ce merită descoperită de către călătorii din întreaga lume. Cu această ocazie se va lansa și ghidul turistic digital al județului, o aplicație inovatoare ce permite utilizatorilor să fie mereu la curent cu cele mai recente evenimente culturale și turistice.

Fidelity by Iulius Mall

O ne prezentăm cu turul virtual al județului cu obiectivele turistice. Este un tur virtual făcut recent de către Direcția de Patrimoniu și Turism a județului Caraș-Severin pe un ecran foarte mare și cu ochelari 3D, pe care l-am prezentat și la Romexpo, la București. Apoi cu orchestra profesionistă și ansamblul Virtuozii Semenicului și cântăreața Ramona Vița. Vor merge cu noi și meșteșugari care vor prezenta tradiții din Banat și nu numai, pentru vom reprezenta România și o încercăm capacităm și câțiva meșteșugari din țară”, ne-a declarat Dan Mirea, managerul Centrului Județean de Conservare și Promovare a Culturii din Caraș-Severin.

Prezența la  județului Caraș-Severin la Salonul de Turism de la Paris este o ocazie unică pentru promovarea zecilor de obiective turistice din județ, în întreaga lume.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns