Locuri din Banat

Proiectul spectaculos care va schimba total imaginea Muntelui Mic. Cum se transformă cel mai mare hotel, lăsat în paragină până acum

Muntele Mic, proaspăt declarată staţiune de interes naţional, are şansa să se transforme în următorii ani. Investitorii privaţi vor aduce în zonă în jur de 30 de milioane de euro.

RETIM

Cel mai spectaculos proiect este transformarea fostului hotel Sebeş, aflat la cota 1.500. Proiectul se ridică la o valoare de aproximativ şase milioane de euro şi aparţine grupului Via Avis Development din Timişoara.
Fostul hotel se va transforma într-o clădire rezidenţială de lux. Specialiştii de la Facultatea de Construcţii din Timişoara au realizat expertiza structurii de rezistenţă a clădirii, iar concluzia este că tehnologia folosită în anii 80 (este ancorată de o stâncă printr-o reţea de piloni foraţi) este una solidă şi nu s-a găsit nicio fisură.

Iulius Town

Proiectul este realizat de casa de arhitectură Arca Studio din Timişoara, care are în portofoliu VOX Technology Park, Vertical Village sau Uranus Plaza. Phoenix Apartaments va statutul de cea mai înaltă clădire din România, aflată la cea mai mare altitudine. Lofturile de sus au cota de 1.535 de metri.

Clădirea va avea 14 etaje şi 11.000 metri pătraţi: trei nivele de servicii şi 11 nivele de camere. Toate camerele vor avea un spaţiu vitrat de peste patru metri pătraţi, astfel ca locuitorii să poată avea o panoramă spectaculoasă cu muntele.

„Dacă te-ai hotărât să ai propriul tău apartament la cota 1.500 metri, trebuie să ştii că îţi oferim în plus avantaje şi facilităţi, pentru ca timpul tău petrecut la munte să fie mereu comod, să uiţi de griji şi să te bucuri de sporturile tale preferate, cu prietenii sau cu familia. Oferim servicii de administrare a proprietăţii, astfel încât apartamentul tău să fie îngrijit şi atunci când tu nu eşti acolo sau când îl închiriezi altor iubitori de munte. Ai acces la restaurant, terasă, loc de joacă pentru copiii, şcoală de schi, sală de conferinţe, lounge, parcare şi multe altele”, spun dezvoltatorii proiectului.

Mai multe pe adevarul.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns