Oameni din Banat

Salonul Pedimed îți asigură cele mai bune tratamente pentru îngrijirea picioarelor în Timișoara

Salonul Pedimed oferă servicii de îngrijire a picioarelor la cel mai înalt nivel, asigurate de către Anca Tașcău, un specialist cu experiență vastă în domeniu. 

Distractie pe patine

Salonul Pedimed oferă o gamă completă de tratamente, inclusiv consultații de rutină și diagnostice, precum și soluții pentru afecțiuni precum onicoliză, onicomicoză, onicogrifoză, micoze interdigitale și bătături. Toate acestea sunt efectuate cu ajutorul tehnologiei avansate și materialelor de înaltă calitate, asigurându-se astfel confortul și siguranța pacienților.

RETIM

Anca Tașcău, specialistul care asigură îngrijirea picioarelor la Pedimed, a declarat că este mândră să poată oferi astfel de servicii de calitate comunității locale, indiferent de vârsta pacienților. Ea a subliniat că își investește în mod constant în dezvoltarea sa profesională prin participarea la prezentări și cursuri, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și tehnologii din domeniu.

De asemenea, Anca Tașcău a recunoscut că tratarea piciorului diabetic este o provocare pe care o ia în serios și pe care o tratează cu cea mai mare atenție și grijă.

“Sunt încântată să știu că salonul Pedimed oferă comunității noastre servicii de îngrijire a picioarelor la standarde înalte indiferent de vârsta pacienților, fie că vorbim de femei, bărbați sau chiar și bebeluși.
Mă bucură faptul că pot ajuta pacienții să își mențină sănătatea picioarelor și să le ofer soluții personalizate pentru problemele lor specifice, motiv pentru care nu voi ezita să fiu prezentă la toate prezentările și cursurile aferente domeniului din țară, dar nu numai, pentru că știu cât de important este să investesc în dezvoltarea mea profesională astfel încât să pot fi la zi cu toate informațiile legate de acest domeniu. Să știu că reușesc să-mi mulțumesc pacienții este dovada clară că nu am pierdut timpul degeaba.
Totodată, doresc să subliniez faptul că tratarea piciorului diabetic a fost și este în continuare o provocare pe care o îmbrățișez de fiecare dată atunci când trebuie să ofer atenția și soluția necesară pentru a trata și această problemă”. spune Anca Tașcău.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Pedimed, clienții trebuie să efectueze o rezervare prin telefon, la numărul 0721.345.576, disponibil de luni până vineri, între orele 09:00-18:00. Salonul este situat pe strada Iancu Văcărescu, nr. 10, în Timișoara.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns