Locuri din Banat

Șapte locuri de cazare inedite din Banat ideale pentru un weekend departe de casă

Banatul nu duce lipsă de obiective turistice inedite, dar nici de locuri de cazare care mai de care mai interesante. În zona de vest a țării, la distanță mică de mers cu mașina de orice oraș mare, cum ar fi Lugojul, călătorii pot găsi nu doar zone inedite pentru drumeții și relaxare, ci și unități de cazare care mai de care mai interesante. Lugojeanul.ro îți recomandă șapte astfel de cazări, pentru câteva zile departe de agitația orașului în weekend sau într-un concediu mai lung.

RETIM

Căsuțele de la Groși

Fidelity by Iulius Mall

Idee a unor tineri investitori, căsuțele din satul Groși de lângă Margina sunt ideale pentru câteva zile în mijlocul naturii. Oaspeții vor avea la dispoziție un cuptor cu microunde, frigider și fierbător de apă, dar și o terasă în fața căsuțelor. Grădina prorpietății este punctul forte al locației, iar distanța de doar 40 de kilometri de Lugoj o face potrivită pentru orice tip de călătorie.

Lacul Surduc

Cunoscut drept o destinație de weekend pentru toți timișenii, Lacul Surduc este o locație de-a dreptul plăcută pentru cei care vor să admire cel mai important ochi de apă din județ. Pe malurile lacului există nenumărate cabane, iar mai nou chiar și pensiuni și alte puncte hoteliere. Mărgescu La Luma este una dintre aceste unități de cazare, oferind atât camere în pensiune cât și căbănuțe și locuri de pus cortul, la prețuri avantajoase. La cazare veți găsi și hidrobiciclete de închiriat la 40 de lei pe oră.

Cabana Muntele Mic BorlovaSituată la poalele Muntelui Mic, în capătul satului Borlova, Cabana Muntele Mic, sau Little Mountain Cabin, este o cazare potrivită pentru un cuplu care vrea să petreacă două sau mai multe zile departe de oraș. Cabana a fost construită de către un cuplu format dintr-un american și o româncă, care s-au găsit unul pe celălalt la mii de kilometri depărtare de casă. Prețul pentru o noapte de cazare este piperat, însă oaza de liniște și echiparea cazării merită fiecare leu.

Continuă căutarea cazării de vis din Banat aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns