Evenimente

Se deschide Târgul de Paști de la Timișoara. Ce surprize au pregătit organizatorii

Pe data de 31 martie, Piața Libertății din Timișoara va fi învăluită în atmosfera magică a primăverii și a sărbătorilor pascale, invitând toate comunitățile să se alăture bucuriei!

RETIM

În cea de-a XV-a ediție a Târgului de Paști, deschiderea oficială va fi marcată de minunatele partituri ale lui Glazunov, Vivaldi și Strauss, interpretate cu măiestrie de Orchestra Lira. Însă înainte de acest moment de încântare muzicală, participanții vor fi purtați de Alaiul Primăverii, într-o paradă plină de farmec, proaspătă și plină de bucurie.

Fidelity by Iulius Mall

„Evenimentul se va desfășura în trei locații emblematice ale orașului nostru: Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Traian, fiecare spațiu aducându-și contribuția unică la atmosfera festivă. Târgul de Paști din Timișoara este un punct de întâlnire între tradiție și modernitate, un spațiu unde muzica și activitățile de divertisment se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, accesibilă tuturor membrilor comunității. Vă invităm să apreciați talentul artizanilor locali care își vor expune meșteșugurile, să vă delectați cu specialități culinare tradiționale și internaționale și să vă bucurați de momente de neuitat alături de familie și prieteni”, au anunțat organizatorii.

Târgul de Paști din Timișoara va fi deschis vizitatorilor până pe 6 mai și va avea loc în trei piețe emblematice ale orașului: Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian (începând cu 20 aprilie).

Programul pentru 31 martie 2024:

  • 11:00: Deschiderea oficială a Târgului de Paști cu Alaiul Primăverii
  • 18:00: Concert de Seară, Orchestra Lira: „Primăvara” de Glazunov, „Primăvara” de Vivaldi și „Voci de primăvară” de J. Strauss

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns