Evenimente

Se încing ceaunele într-unul dintre oășelele pitorești ale Banatului, chiar de Ziua Națională

Într-unul dintre orășelele de munte ale Banatului Ziua Națională se sărbătorește în acest and într-un mod pe cât de inedit, pe atât de românesc. La Nădrag se vor încinge ceaunele chiar de 1 Decembrie, într-un festival dedicat iubitorilor de mâncare delicioasă.

RETIM

Festivalul ceaunelor este dedicat tuturor bucătarilor amatori sau profesioniști. Doritorii mai au până pe 25 noiembrie timp să se înscrie, la primăria din Nădrag. Festivalul ceaunelor nădrăgene începe pe 1 decembrie dimineața devreme, iar preparatele delicioase vor putea fi servite în jurul prânzului.

Fidelity by Iulius Mall

“Primăria Comunei Nădrag, în colaborare cu Consiliul Local Nădrag, organizează pe data de 1 decembrie 2019, Festivalul „Ceaunului nădrăgean”. Cei mai iscusiți bucătari din Nădrag, Crivina și nu numai, sunt așteptați până la data de 25 noiembrie 2019 să se înscrie la Primăria Nădrag pentru a-și demonstra talentul culinar.

Pe data de 1 decembrie, la orele 16:00 sunt invitați să guste toți locuitorii din Nădrag, Crivina și nu numai, iar grupurile de colindători ne vor încânta cu colindele tradiționale românești. La orele 18:00 va fi pornit și iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă”, au precizat organizatorii festivalului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns