Evenimente

“Sunt o babă comunistă!” se joacă pe scena Naționalului din Timișoara

Una dintre cele mai ieșite din comun piese de teatru se joacă la Timișoara la final de noiembrie, dar și de două ori în decembrie. “Sunt o babă comunistă!” Piesa are un scenariu scris de Călin Ciobotari după îndrăgitul roman al lui Dan Lungu și este o poveste tragi-comică.

Distractie pe patine

Piesa tratează cu mult umor și cu multă luciditate dilema de viață a unei generații întregi și oferă, dincolo de umor, de muzică și de lumină, un moment de reflecție și de reală comunicare pe un subiect care, de obicei, acutizează relațiile dintre oameni, chiar între membrii aceleiași familii.

RETIM

Distributia: Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Iuliana Crăescu, Roberta Popa Ionescu, Călin Stanciu jr., Ana Maria Cojocaru, Doru Iosif, Alecu Reus, Cristian Szekeres, Raul Lăzărescu, Ionuț Iova, Răzvan Ciocoi, Marin Lupanciuc

Scenariu: Călin Ciobotari

Scenografia: Inocentțiu Ieremia

Coregrafia: Victoria Bucun

Video design: Andrei Cozlac

Sound design: Sebastian Hamburger

Regia artistică: Antonella Cornici

Data premierei a fost 3 noiembrie 2019. Spectacolul va fi pus în scenă la Sala 2 a Teatrului Național Timișoara. Bilete pentru spectacolele de pe 24 noiembrie și respectiv 4 și 5 decembrie găsiți aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns