luni, martie 1, 2021
Fără categorie

Se lansează prima revistă și platformă online din Banat dedicată oamenilor care fac bine

O revistă care se lansează în Banat vineri are menirea de a prezenta doar binele din oameni. Se numește “În Bine” și este un proiect editorial unic pentru Banat. Te-ai întrebat vreodată cât bine se face în jurul tău? Care este puterea unui gest de bunătate sau cum ar arăta lumea dacă oamenii ar face mai multe unii pentru ceilalţi? Aceste gânduri ne-au pus în mişcare în ultimele luni şi ne-au ajutat să dăm viaţă proiectului “ÎnBine”.

Vineri, 8 noiembrie, de la ora 17:30, la Iulius Congress Hall, Sala Verdi, puteți participa la evenimentul de lansarea a proiectului ce îşi propune să schimbe comunitatea în bine, să contribuie pentru creşterea şi dezvoltarea ei. Celor prezenți li s-a pregătit o seară specială, presărată cu poveşti, informaţii interesante, voie bună şi câteva surprize.

Vei avea ocazia să descoperi:

♥ Oameni implicaţi, organizaţii şi proiecte cu impact major în comunitate

♥ Poveşti emoţionante despre puterea binelui şi discursuri inspiraţionale

♥ Platforma ÎnBine (platformă prin care vei afla ce ONG-uri există în Timişoara, ce proiecte derulează, cum poţi face mai uşor activităţi de voluntariat)

♥ Povestea proiectului ÎnBine şi echipa noastră (cine suntem şi ce ne propunem)

La finalul serii fiecare participant va primi gratuit primul număr al revistei “ÎnBine” şi va avea ocazia să citească în premieră poveştile culese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: